حق مسکن شش ماه دوم سال 1402 اساتید و کارکنان مشمول دانشگاه ایلام در اسفند ماه پرداخت می‌گردد

دکتر احمدی معاون پشتیبانی و منابع انسانی دانشگاه ایلام از پرداخت حق مسکن شش ماه دوم سال 1402 اساتید و کارکنان مشمول دانشگاه ایلام به مبلغ ماهیانه 12 میلیون ریال در اسفند ماه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی، دکتر احمدی اعلام کردند با تلاش های صورت گرفته در جهت تأمین اعتبار، برای همه مشمولین مبلغ 12 میلیون ریال به ازای هر ماه به صورت سر جمع در اسفند ماه به حساب همکاران واریز خواهد شد.

عضو هیأت رئیسه دانشگاه ایلام اظهار امیدواری کردند که حق مسکن سر‌پرستان خانوار و فرزندان تحت تکفل در تعهد بدهی دانشگاه قرار خواهد گرفت و در صورت گشایش مالی و تامین اعتبار انشالله پرداخت خواهد شد.

حق مسکن شش ماه دوم سال 1402 اساتيد و کارکنان مشمول دانشگاه ايلام در اسفند ماه پرداخت مي‌گردد