دومین دوره انتخابات شورای صنفی کارمندان دانشگاه ایلام برگزار شد

دومین دوره انتخابات شورای صنفی کارمندان دانشگاه ایلام روز چهارشنبه 25 بهمن ماه 1402 در محل سالن فرزانگان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ایلام، پس از شمارش آرای مأخوذه به ترتیب شمارش آرا، دکتر «فرزاد محمدی»، خانم »تهمینه پشمی»، «محمد کسعلی»، «حسین جعفری» و «احمد صبوحی» به عنوان نفرات اصلی و خانم‌ «لیلی کهنی» و خانم «سمیه دادفر» به عنوان اعضای علی‌البدل این دوره از انتخابات شورای صنفی کارمندان دانشگاه ایلام انتخاب شدند.

بنا به این گزارش: دکتر کوخایی زاده معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی به همراه دکتر علیزاده مشاور رئیس و مدیر حوزه ریاست، دکتر عباسی مشاور رئیس و مدیر حراست و آقای شاکیان مدیر امور اداری و پشتیبانی دانشگاه صبح امروز از روند انتخابات شورای صنفی کارمندان بازدید بعمل آوردند.

اعضای شورای صنفی کارکنان دانشگاه با رأی کارمندان برای دوسال انتخاب می‌شوند.

روابط عمومی دانشگاه ایلام با تقدیر و تشکر از زحمات اعضای دور اول شورای صنفی کارمندان، برای افراد منتخب جدید در انجام وظایف محوله، کسب رضایت‌مندی یاوران علمی شریف و پیشبرد اهداف عالی دانشگاه آرزوی موفقیت دارد. همچنین از زحمات خالصانه مجموعه دست اندرکاران برگزاری این انتخابات کمال سپاس و امتنان را داریم.