دکتر «کریم کوخایی زاده» معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه ایلام از موافقت وزارت علوم با راه‌اندازی رشته مهندسی مکانیک گرایش طراحی کاربردی در مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه ایلام خبر داد.

دکتر کوخایی زاده در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه ایلام، اظهار داشت: با توجه به داشتن ظرفیت عالی وجود اعضای هیأت علمی و زیرساخت‌های آزمایشگاهی و کارگاهی مناسب و حسب پی‌گیری‌های انجام شده، شورای گسترش و برنامه‌ریزی آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در تاریخ 4 بهمن ماه 1402 با راه‌اندازی قطعی رشته مهندسی مکانیک گرایش طراحی کاربردی در مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه ایلام موافقت بعمل آورد.

معاون آموزش دانشگاه ایلام، افزود: از مهر ماه سال آینده، در این رشته تحصیلی دانشجو پذیرش می‌شود.

راه‌اندازي رشته مهندسي مکانيک گرايش طراحي کاربردي در مقطع کارشناسي ارشد در دانشگاه ايلام