پیام رییس دانشگاه ایلام به مناسبت چهارمین سالگرد شهادت سپهبد حاج قاسم سلیمانی

دکتر «طاهر علی‌محمدی» رییس دانشگاه ایلام با صدور پیامی ضمن تبریک و تسلیت چهارمین سالروز شهادت سپهبد حاج قاسم سلیمانی، تأکید کرد این شهید بزرگ به واسطه هنر و تدابیرش در شکست پروژه‌های آمریکا و صهیونیسم در خاورمیانه و داشتن سجایای اخلاقی منحصر به فرد قهرمان جاودان ملت ایران است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ایلام، متن پیام دکتر علی‌محمدی به شرح ذیل است:

امام خمینی (ره): «شهادت هنر مردان خداست».

سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی اسطوره اخلاص و عمل، ساده‌زیستی، تواضع، شجاعت، فداکاری، استقامت و پرچمدار آزادی‌خواهی و حق‌طلبی بود، که با هنر و تدبیر خود نقشه‌های شوم آمریکا و صهیونیسم را در منطقه خاورمیانه با هدف تضعیف جبهه مقاومت و ایجاد ناامنی در ایران اسلامی را با شکست مواجه کرد و از رهگذر این کارنامه درخشان، قهرمان ملت ایران شد.

آمریکای جنایتکار با ترور ناجوانمردانه حاج قاسم سلیمانی به خیال خام خود در پی تضعیف جبهه مقاومت و تقویت رژیم کودک کش اسرائیل بود، اما نقشه راهی که آن شهید والامقام و همرزمانش ترسیم کرده‌اند امروز توسط دوستداران جبهه مقاومت ادامه دارد و رژیم غاصب صهیونیستی بیش از هر زمان دیگری در ضعف و انحطاط قرار دارد.

اینجانب سالروز شهادت افتخار آمیز سپهبد حاج قاسم سلیمانی و همرزمانش را به محضر مردم شریف و شهید پرور استان ایلام، جامعه دانشگاهی استان ایلام، اساتید، کارکنان و دانشجویان فرهیخته و ارجمند دانشگاه ایلام تبریک و تسلیت عرض نموده، علو درجات و حشر با سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام را برای آن شهید بزرگوار از درگاه ایزد منان خواستارم.

طاهر علی‌محمدی

رییس دانشگاه ایلام