برگزاری مراسم عزاداری شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) در دانشگاه ایلام

به همت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ایلام و معاونت فرهنگی و اجتماعی، مراسم عزاداری شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) صبح امروز در مسجد الغدیر دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ایلام، در این مراسم که حجت‌الاسلام و المسلمین یعقوبی معاون دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، اعضای هیأت رئیسه و جمعی از اساتید، کارکنان و دانشجویان حضور داشتند، حجت‌الاسلام والمسلمین پیمایی ضمن توضیح ابعاد مختلف زندگی صدیقه طاهره (س)، ماجرای شهادت مظلومانه آن حضرت را تشریح کردند و یادآور شدند حضرت فاطمه (س) نمونه کامل یک انسان ولایتمدار است، که بهترین الگو برای نسل جوان می‌باشند، که در معرض تهاجم رسانه‌ای دشمن هستند.

در ادامه حاضرین در مراسم به سینه‌زنی پرداختند و در رثای بانوی دو عالم اشک ریختند.