برگزاری نشست هم‌اندیشی رئیس دانشگاه ایلام و مدیرعامل بانک رفاه کارگران استان ایلام

در راستای توسعه همکاری‌های دوجانبه، نشست هم‌اندیشی دکتر «طاهر علی‌محمدی» رئیس دانشگاه ایلام و آقای «حبیب درخشان نیا» مدیرعامل بانک رفاه کارگران استان ایلام با حضور دکتر «محمد مهدی احمدی» معاون پشتیبانی و منابع انسانی دانشگاه صبح روز شنبه 9 دی ماه 1402 در محل سالن جلسات حوزه ریاست برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، دکتر علی‌محمدی رئیس دانشگاه ایلام  در این نشست از توسعه همکاری و افزایش تعاملات با بانک راه کارگران استان ایلام ابراز خرسندی کرد و ابراز امیدواری نمود که برگزاری این جلسه آغاز چشم انداز مطلوب‌تری را برای دو نهاد ایجاد کند.

در ادمه آقای درخشان نیا مدیرعامل بانک رفاه کارگران استان ایلام با تشریح اهمیت جایگاه دانشگاه ایلام در توسعه استان ایلام و تربیت دانشجویان آینده ساز کشور، تأکید این بانک آمادگی دارد در خصوص اعطای تسهیلات به اساتید و کارکنان و مشارکت در پروژه‌های دانشگاه ایلام همکاری همه جانبه داشته باشد.

در ادامه حاضرین مسائل مورد نظر و رفع موانع همکاری بیشتر دانشگاه ایلام با بانک رفاه کارگران ایلام را بررسی نمودند و مقرر شد تفاهم نامه همکاری دوجانبه در آینده نزدیک منعقد شود.