دانشگاه ایلام در اجرای برنامه های ستاد ساماندهی ورزش و جوانان استان ایلام شایسته تقدیر شناخته شد

آقای «شهاب شهبازی» مدیرکل ورزش و جوانان استان ایلام و دبیر ستاد ساماندهی امور جوانان استان با اهدای لوحی از خانم دکتر «فاطمه آزرم» رئیس اداره تربیت بدنی دانشگاه ایلام و نماینده دانشگاه در کمیته تخصصی ستاد ساماندهی امور جوانان استان، به جهت کسب عنوان «شایسته تقدیر» توسط دانشگاه ایلام در در اجرای برنامه‌های ستاد ساماندهی ورزش و جوانان استان ایلام تقدیر بعمل آورد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ایلام، در دو سال گذشته به جهت اهتمام در امور دانشجویی و ورزشی، شاهد ارتقاء وضعیت ورزش دانشگاه بوده‌ایم و تیم‌های دانشجویی دانشگاه عنوان‌های مختلف ملی و منطقه‌ای را کسب کرده‌اند.

روابط عمومی دانشگاه ایلام ضمن تبریک این موفقیت ارزشمند به خانم دکتر آزرم و مجموعه معاونت دانشجویی، برای ایشان در پیشبرد اهداف عالی دانشگاه آرزوی موفقیت دارد.