بازدید اعضای هیأت علمی دانشگاه ایلام از واحد بهره‌برداری و نمک زدایی میدان نفتی دهلران

اعضای هیأت علمی گروه‌های آموزشی «مهندسی شیمی» و «مهندسی نفت» دانشگاه ایلام به همراه کارشناسان سطح الارضی شرکت بهره ‌برداری نفت و گاز غرب کشور از واحد بهره‌برداری و نمک زدایی میدان دهلران بازدید بعمل آوردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ایلام، آقایان دکتر «بهروز بیاتی»، دکتر «محسن منصوری»، دکتر «یاسر احمدی» و سرکار خانم «حسنی طالبیان» از نزدیک از با روند کار واحد بهره‌برداری و نمک زدایی میدان دهلران آشنا شدند و با مهندسان مربوطه به بحث و تبادل نظر پرداختند و ضمن احصا چند موضوع پژوهشی، مقرر گردید هماهنگی‌های لازم برای مشارکت اعضای گروه در راستای مرتفع نمودن مشکلات مطرح شده صورت گیرد.

همچنین مهندسان این شرکت هم با ابراز خرسندی از حضور اساتید دانشگاه ایلام، خواستار تداوم این بازدیدها شدند.