کلنگ زنی پروژه گلخانه 1000 مکتر مربعی دانشگاه ایلام

آئین کلنگ زنی پروژه گلخانه 1000 متر مربعی دانشگاه ایلام با حضور دکتر علی‌محمدی رئیس دانشگاه، دکتر احمدی معاون پشتیبانی و منابع انسانی، دکتر علیزاده مشاور رئیس و مدیر حوزه ریاست، دکتر قنبری رئیس دانشکده کشاورزی، دکتر ملکی مدیر دفتر نظارت بر طرح‌های عمرانی و جمعی از اعضای هیأت علمی دانشکده کشاورزی صبح امروز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، این گلخانه 1000 متر مربع با اعتبار 10 میلیارد ریال احداث می‌گردد، که پیش بینی می‌شود در زمستان سال جاری به بهره‌برداری برسد.

پوشش اصلی سازه از نوع نایلون با «یو وی» 10 درصد آنتی فوک و آنتی باکتریال خواهد بود و سیستم گرمایشی این گلخانه از نوع کوره هوای گرم با ظرفیت 220 هزار کیلو کالری در ساعت می‌باشد.