بازدید رئیس دانشگاه ایلام از روند برگزاری جشنواره ورزشی درون دانشگاهی پاییزه سال 1402

دکتر علی‌محمدی رئیس دانشگاه به همراه دکتر احمدی معاون پشتیبانی و منابع انسانی، دکتر شکری معاون دانشجویی، دکتر علیزاده مشاور رئیس و مدیر حوزه ریاست،  خانم دکتر آزرم صبح امروز از روند جشنواره ورزشی درون دانشگاهی پاییزه سال 1402  بازدید بعمل آورد.

به گزارش روابط عمومی، دکتر علی‌محمدی در جریان این بازدید با ابراز رضایت از روند برگزاری این جشنواره، از نزدیک با مسئولان، مربیان و دانشجویان شرکت کننده به گفتگو پرداخت.

بنا به این گزارش: جشنواره ورزشی درون دانشگاهی پاییزه سال 1402 در دو بخش پسران در 14 رشته ورزشی و دختران در 12 رشته ورزشی در حال برگزاری است.