انعقاد تفاهم نامه همکاری مشترک مابین دانشکده پیرادامپزشکی و نظام دامپزشکی استان ایلام

در راستای توسعه همکاری دوجانبه، تفاهم نامه همکاری مشترک مابین دانشکده پیرادامپزشکی و نظام دامپزشکی استان منعقد شد.

به گزارش روابط عمومی، استفاده و بهره‌مندی از امکانات، ظرفیت‌ها و توانمندی‌های علمی طرفین و توسعه همکاری‌های آموزشی، تحقیقاتی و فناوری و دانش بنیان دامپزشکی به منظور ارتباط سازمان یافته بین دانشگاه و نظام دامپزشکی در راستای برطرف نمودن نیازهای متقابل، برگزاری کارگاه‌های آموزشی و استفاده از آزمایشگاه‌ها، از جمله اهداف انعقاد این تفاهم نامه  می‌باشد.

بنا به این گزارش: در جریان نشست هم‌اندیشی دکتر رشنوادی رئیس دانشکده پیرادامپزشکی و دکتر قیطاسی رئیس نظام دامپزشکی استان ایلام، مقرر شد دوطرف نهایت تلاش را برای اجرای این تفاهم نامه بعمل آورند.