قهرمانی تیم دختران دانشجوی دانشگاه ایلام در مسابقات تیراندازی دانشگاه‌های منطقه پنج کشور

تیم دختران دانشجوی دانشگاه ایلام در مسابقات تیراندازی دانشگاه‌های منطقه پنج کشور در دو بخش انفرادی و تیمی عنوان قهرمانی را کسب کرد.

به گزارش روابط عمومی، خانم‌ها مریم سعیدی، زهرا زرسینه و فاطمه نادریان در بخش «اسلحه تفنگ بادی» و خانم‌ها حدیث قیطاسی، صفورا محمدیان و سارا آرمان در بخش «اسلحه تپانچه» عنوان قهرمانی را کسب کردند.

این گزارش می‌افزاید: تیم دختران دانشگاه ایلام در این دوره از مسابقات با اقتدار تمام موفق به کسب شش سهمیه المپیک دانشجویان سراسر کشور شد.

شایان ذکر است این دوره از مسابقات به میزبانی دانشگاه ایلام در روزهای پنج شنبه و جمعه 18 و 19 آبان برگزار شد.