تقدیر وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از دکتر علی‌محمدی رئیس دانشگاه ایلام

دکتر زلفی گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با اهدای لوحی از مساعی و تلاش‌های دکتر طاهر علی‌محمدی رئیس دانشگاه ایلام و همکاران ایشان به جهت انتخاب دانشگاه ایلام به عنوان دانشگاه برتر کشور در جشنواره شهید رجایی سال 1402 تقدیر و تشکر بعمل آورد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ایلام، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری ابراز امیدواری کرده است، در ادامه این مسیر نیز شاهد تلاش‌های ارزشمند رئیس دانشگاه ایلام و همکاران ایشان در راستای تعالی آموزش عالی و رشد و شکوفایی کشور باشیم.

شایان ذکر است در جریان برگزاری هیجدهمین جشنواره شهید رجایی که با حضور آیت الله رئیسی رئیس جمهور، دکتر زلفی گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و مقامات عالی کشور در تاریخ 4 شهریور ماه 1402 برگزار گردید، دانشگاه ایلام به عنوان دانشگاه برتر کشور انتخاب شد و مورد تقدیر رئیس جمهور قرار گرفت.