بازدید معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت عتف از غرفه دانشگاه ایلام در پانزدهمین جشنواره بین‌المللی حرکت

در جریان برگزاری پانزدهمین جشنواره بین‌المللی؛ که در دانشگاه مازندران برگزار شد، دکتر کلانتری  معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از غرفه دانشگاه ایلام بازدید بعمل آورد.

به گزارش روابط عمومی، در جریان این بازدید، آقای صادق ملک حسینی دبیر انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه ایلام توضیحاتی را در خصوص فعالیت‌های انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه ایلام  ارائه کرد و خواستار حمایت جدی تر وزارت عتف از مجموعه انجمن‌های علمی دانشجویی کشور شد.

گفتنی است، در حال حاضر 35 انجمن علمی دانشجویی در دانشگاه ایلام فعال هستند و در سال تحصیلی 1402-1401 بیش از 200 برنامه علمی از جمله کارگاه‌های آموزشی و بازدیدهای علمی برگزار نموده‌اند.

بازديد معاون فرهنگي و اجتماعي وزارت عتف از غرفه دانشگاه ايلام در پانزدهمين جشنواره بين‌المللي حرکت