دانشجوی دانشگاه ایلام در بخش اختراعات پانزدهمین جشنواره بین‌الملی حرکت شایسته تقدیر شناخته شد

آقای حسین بلوچی دبیر انجمن علمی دانشجویی برق دانشگاه ایلام و نایب رئیس اتحادیه انجمن‌های علمی دانشجویی برق کشور در بخش اختراعات پانزدهمین جشنواره حرکت ویژه انجمن‌های علمی شایسته تقدیر شناخته شد.

به گزارش روابط عمومی، در پانزدهمین جشنوار? بین‌المللی حرکت که هر ساله به‌ منظور بزرگداشت فعالیت انجمن‌ها و اتحادیه‌های علمی‌دانشجویی دانشگاه‌های سراسر کشور برگزار می‌شود، آثار انجمن‌های علمی ‌دانشجویی دانشگاه‌های سراسر کشور در  حوزه های کارآفرینی، کتاب، انجمن برتر، انجمن پویا،بخش ویژه، مسابقه، نشریه، فعالیت خلاقانه، محتوای دیجیتال و اختراع، دانشگاه و اتحادیه برتر و نشریه اتحادیه مورد ارزیابی و داوری قرار گرفت.

دانشجوي دانشگاه ايلام در بخش اختراعات پانزدهمين جشنواره بين‌الملي حرکت شايسته تقدير شناخته شد