دانشجوی دانشگاه ایلام در بخش اختراعات پانزدهمین جشنواره بین‌الملی حرکت شایسته تقدیر شناخته شد

دانشجوي دانشگاه ايلام در بخش اختراعات پانزدهمين جشنواره بين‌الملي حرکت شايسته تقدير شناخته شد

آقاي حسين بلوچي دبير انجمن علمي دانشجويي برق دانشگاه ايلام و نايب رئيس اتحاديه انجمن‌هاي علمي دانشجويي برق کشور در بخش اختراعات پانزدهمين جشنواره حرکت ويژه انجمن‌هاي علمي شايسته تقدير شناخته شد.

به گزارش روابط عمومي، در پانزدهمين جشنوار? بين‌المللي حرکت که هر ساله به‌ منظور بزرگداشت فعاليت انجمن‌ها و اتحاديه‌هاي علمي‌دانشجويي دانشگاه‌هاي سراسر کشور برگزار مي‌شود، آثار انجمن‌هاي علمي ‌دانشجويي دانشگاه‌هاي سراسر کشور در  حوزه هاي کارآفريني، کتاب، انجمن برتر، انجمن پويا،بخش ويژه، مسابقه، نشريه، فعاليت خلاقانه، محتواي ديجيتال و اختراع، دانشگاه و اتحاديه برتر و نشريه اتحاديه مورد ارزيابي و داوري قرار گرفت.