یادداشت روابط عمومی دانشگاه ایلام درباره اهمیت جایگاه رهبر معظم انقلاب اسلامی در عبور از بحران‌ها

روابط عمومی دانشگاه ایلام در یک یادداشت درباره اهمیت جایگاه رهبر معظم انقلاب اسلامی در عبور از بحران‌ها، تأکید کرد، همه کنشگران مخالف انقلاب اسلامی به واسطه تدابیر مقام عظام ولایت ناکام خواهند شد.

بسم الله الرحمن الرحیم

امام علی علیه‌السلام: «جایگاه رهبر چونان ریسمانى محکم است، که مهره ها را متّحد ساخته به هم پیوند مى‌دهد».

مستکبران، منافقان، صهیونیستها، سلفیون و همه کنشگران مخالف انقلاب اسلامی هر چه دارند رو کنند، جنگ ترکیبی، تحریم، تهدید و شبیخون مرزی، ما هیچ باکی نداریم، چرا که دلگرم به کیاست فرزند فاطمه (س) هستیم.

در جریان فروپاشی شوروی، تبعات حمله صدام به کویت و جنگ خلیج فارس، حمله آمریکا به افغانستان، حمله آمریکا به عراق، شکل گیری داعش، فشار حداکثری امریکا، ترور ناجوانمردانه علمدار جبهه مقاومت و حوادث و رویدادهای مشابه، خیلی کسان خواب تضعیف ایران اسلامی را داشتند، اما در تمام محاسبات خود از مقتدای ایران اسلامی شکست خوردند. شک نداریم، الان هم به سان گذشته، پرچم جمهوری اسلامی به اهتزار در خواهد آمد و همه بدخواهان ناکام خواهند شد، ان شاالله.

روابط عمومی دانشگاه ایلام