یادداشت روابط عمومی دانشگاه ایلام درباره اهمیت جایگاه رهبر معظم انقلاب اسلامی در عبور از بحران‌ها

روابط عمومي دانشگاه ايلام در يک يادداشت درباره اهميت جايگاه رهبر معظم انقلاب اسلامي در عبور از بحران‌ها، تأکيد کرد، همه کنشگران مخالف انقلاب اسلامي به واسطه تدابير مقام عظام ولايت ناکام خواهند شد.

بسم الله الرحمن الرحيم

امام علي عليه‌السلام: «جايگاه رهبر چونان ريسمانى محكم است، كه مهره ها را متّحد ساخته به هم پيوند مى‌دهد».

مستکبران، منافقان، صهيونيستها، سلفيون و همه کنشگران مخالف انقلاب اسلامي هر چه دارند رو کنند، جنگ ترکيبي، تحريم، تهديد و شبيخون مرزي، ما هيچ باکي نداريم، چرا که دلگرم به کياست فرزند فاطمه (س) هستيم.

در جريان فروپاشي شوروي، تبعات حمله صدام به کويت و جنگ خليج فارس، حمله آمريکا به افغانستان، حمله آمريکا به عراق، شکل گيري داعش، فشار حداکثري امريکا، ترور ناجوانمردانه علمدار جبهه مقاومت و حوادث و رويدادهاي مشابه، خيلي کسان خواب تضعيف ايران اسلامي را داشتند، اما در تمام محاسبات خود از مقتداي ايران اسلامي شکست خوردند. شک نداريم، الان هم به سان گذشته، پرچم جمهوري اسلامي به اهتزار در خواهد آمد و همه بدخواهان ناکام خواهند شد، ان شاالله.

روابط عمومي دانشگاه ايلام