انعقاد تفاهم‌نامه همکاری مابین دانشگاه ایلام و اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان ایلام

در راستای تحقق اهداف مندرج در قانون بخش تعاونی اقتصاد جمهوری اسلامی ایران و توسعه همکار‌های علمی، آموزشی، پژوهشی و فناوری، تفاهم‌نامه همکاری مابین دانشگاه ایلام و اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان ایلام منعقد شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در جریان برگزاری نشست مدیران و کارشناسان تعاون غرب کشور، که با حضور مهندس مسکنی معاون تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، دکتر بهرام نیا استاندار ایلام، آقای دوست‌محمدی رئیس سازمان برنامه و بودجه ایلام صبح امروز در محل سالن آیت الله حیدری برگزار گردید، این تفاهم نامه به امضای دکتر علی‌محمدی رئیس دانشگاه ایلام و آقای الیاسی مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان ایلام رسید.

موضوع این تفاهم نامه، شامل: همکاری در برگزاری کارگاه‌های آموزشی مهارتی و اشتغال محور برای تعاونگران، گسترش آموزش‌های مهارتی و کاربردی در حوزه‌های تخصصی با استفاده ظرفیت‌های دانشگاه، ترغیب و تشویق دانشجویان و دانش آموختگان به تشکیل تعاونی‌های دانشجویی، استفاده از ظرفیت‌های دانشگاه برای راه‌اندازی اتاق‌های فکر مشترک جهت ارائه ایده‌ها، تدوین و اجرای دوره ‌های آموزشی کوتاه مدت و بلند مدت موردنیاز تعاونگران بر حسب نیاز آموزشی  و راه‌اندازی مرز علم و تعاون در دانشگاه با هدف ترویج فرهنگ تعاونی در بین جامعه می‌باشد.

مدت اجرای ابن تفاهم‌نامه به مدت پنج سال می‌باشد، که با تفاهم طرفین، قابل تغییر، اصلاح  یا تمدید می‌باشد و قراردهای همکاری، که در چارچوب این تفاه نامه امضا می‌شود، تا خاتمه قرارداد معتبر است.