پیام رئیس دانشگاه ایلام در محکومیت تحریم بسیج دانشجویی کشور

دکتر علی‌محمدی رئیس دانشگاه ایلام با صدور پیامی، اقدام اتحادیه اروپا در تحریم بسیج دانشجویی کشور را محکوم کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، متن پیام دکتر علی‌محمدی به شرح ذیل است:

«من المومنین رجال صدقوا ما عاهدوا الله علیه فمنهم من قضی نحبه و منهم من ینتظر ومابدلوا تبدیلا» (آیه 23 سوره احزاب).

شکست پروژه فشار حداکثری علیه جمهوری اسلامی و خنثی سازی تحریم‌ها با تغییر نگاه به شرق و توسعه همکاری‌های دوجانبه ایران اسلامی با همسایگان و شکست جنگ ترکیبی علیه انقلاب اسلامی و رسوا شدن اپوزسیون اجاره‌ای، بار دیگر مستکبران را به تکاپو انداخت، تا در یک حرکت منفعلانه نسبت به تحریم تشکل انقلابی، مردمی و فعال بسیج دانشجویی اقدام کنند.

ماهیت این اقدام، نشانه شکست دشمنان انقلاب اسلامی در تعطیل کردن دانشگاه‌ها به عنوان موتور محرکه توسعه علمی کشور است و از طرفی تأییدی بر ماهیت انقلابی،  پویا، اثرگذار و موفقیت شجره طیبه بسیج دانشجویی  می‌باشد، که با خردورزی، نگاه انقلابی و کار تیمی موفق شده است، در روند توسعه دانشگاه‌ها نقش ایفا نماید.

اینجانب ضمن محکوم کردن اقدام سخیف، منفعلانه و شرم آور اتحادیه اروپا در تحریم بسیج دانشجویی، حمایت خود را از این تشکل دانشجویی انقلابی اعلام می‌دارم.

طاهر علی‌محمدی

رئیس دانشگاه ایلام