پیام رئیس دانشگاه ایلام در محکومیت تحریم بسیج دانشجویی کشور

دکتر علي‌محمدي رئيس دانشگاه ايلام با صدور پيامي، اقدام اتحاديه اروپا در تحريم بسيج دانشجويي کشور را محکوم کرد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، متن پيام دکتر علي‌محمدي به شرح ذيل است:

«من المومنين رجال صدقوا ما عاهدوا الله عليه فمنهم من قضي نحبه و منهم من ينتظر ومابدلوا تبديلا» (آيه 23 سوره احزاب).

شکست پروژه فشار حداکثري عليه جمهوري اسلامي و خنثي سازي تحريم‌ها با تغيير نگاه به شرق و توسعه همکاري‌هاي دوجانبه ايران اسلامي با همسايگان و شکست جنگ ترکيبي عليه انقلاب اسلامي و رسوا شدن اپوزسيون اجاره‌اي، بار ديگر مستکبران را به تکاپو انداخت، تا در يک حرکت منفعلانه نسبت به تحريم تشکل انقلابي، مردمي و فعال بسيج دانشجويي اقدام کنند.

ماهيت اين اقدام، نشانه شکست دشمنان انقلاب اسلامي در تعطيل کردن دانشگاه‌ها به عنوان موتور محرکه توسعه علمي کشور است و از طرفي تأييدي بر ماهيت انقلابي،  پويا، اثرگذار و موفقيت شجره طيبه بسيج دانشجويي  مي‌باشد، که با خردورزي، نگاه انقلابي و کار تيمي موفق شده است، در روند توسعه دانشگاه‌ها نقش ايفا نمايد.

اينجانب ضمن محکوم کردن اقدام سخيف، منفعلانه و شرم آور اتحاديه اروپا در تحريم بسيج دانشجويي، حمايت خود را از اين تشکل دانشجويي انقلابي اعلام مي‌دارم.

طاهر علي‌محمدي

رئيس دانشگاه ايلام