سه دانشجوی دوره دکتری دانشگاه ایلام برای گذراندن فرصت مطالعاتی عازم کشور ایتالیا شدند

در راستای توسعه همکاری‌های علمی و بین‌المللی دانشگاه ایلام، سه دانشجوی دوره دکتری دانشکده کشاورزی عازم فرصت مطالعاتی سه ماهه به دانشگاه توشیا کشور ایتالیا شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، با پیگیری‌ها و رایزنی‌های دکتر علیرضا تاب عضو هیأت علمی دانشکده کشاورزی و با حمایت‌های ریاست محترم دانشگاه جناب آقای دکتر علی‌محمدی و دکتر احمدی معاون پیشین پژوهش و فناوری تفاهم‌نامه همکاری مابین دانشگاه ایلام و دانشگاه توشیا کشور ایتالیا در قالب «پروژه اراسموس پلاس اتحادیه اروپا» در سال 1401 به امضاء رسید.

بنا به این گزارش: در راستای اجرایی شدن تفاهم نامه مذکور، دکتر علیرضا تاب به تازگی از دانشگاه توشیا بازدید بعمل آوردند و با مذاکرات انجام شده، زمینه اجرایی شدن این تفاهم نامه فراهم گردید و سه نفر از دانشجویان دکتری دانشکده کشاورزی برای گذران دوره سه ماهه فرصت مطالعاتی به دانشگاه توشیا اعزام شدند.

گفتنی است، که ماهیانه مبلغ 850 یورو تحت عنوان کمک هزینه تحصیلی به همراه هزینه بلیط رفت و برگشت سفر به کشور ایتالیا، از طرف دانشگاه توشیا به دانشجویان دانشگاه ایلام پرداخت می‌شود.

سه دانشجوي دوره دکتري دانشگاه ايلام براي گذراندن فرصت مطالعاتي عازم کشور ايتاليا شدند