عنوان کتاب: بهداشت و بازرسی گوشت
تألیف: دکتر ابراهیم بابا احمدی عضو هیئت علمی گروه آموزشی بافت شناسی
کتاب «بهداشت و بازرسی گوشت» تألیف دکتر ابراهیم بابااحمدی، در 25 فصل و 225 صفحه توسط دکتر ابراهیم بابا احمدی عضو هیَأت علمی گروه آموزشی بافتشناسی تألیف شده است.
هدف تألیف این کتاب، راهنمایی برای بهداشت و بازرسی گوشت است، که به منظور استفاده اهل علم و فن تدوین گردیده است. این کتاب حاصل سالها تلاش و تجربه مؤلف بوده و مطالعه آن میتواند در رسیدن به تشخیص صحیح بیماریهای دامی، توسط علم پاتولوژی و همچنین سلامت گوشت مورد استفاده جامعه، کمک نماید.
روابط عمومی دانشگاه ایلام