سه شنبه‌های کتاب دانشگاه ایلام (معرفی کتب تألیفی و ترجمه‌ای اعضای هیأت علمی دانشگاه ایلام)

خانه خبرها
سه شنبه‌هاي کتاب دانشگاه ايلام (معرفي کتب تأليفي و ترجمه‌اي اعضاي هيأت علمي دانشگاه ايلام)

عنوان کتاب: بهداشت و بازرسي گوشت

 تأليف: دکتر ابراهيم بابا احمدي عضو هيئت علمي گروه آموزشي بافت شناسي

کتاب «بهداشت و بازرسي گوشت» تأليف دکتر ابراهيم بابااحمدي، در 25 فصل و 225 صفحه توسط دکتر ابراهيم بابا احمدي عضو هيَأت علمي گروه آموزشي بافت‌شناسي تأليف شده است.

هدف تأليف اين کتاب، راهنمايي براي بهداشت و بازرسي گوشت است، که به منظور استفاده اهل علم و فن تدوين گرديده است. اين کتاب حاصل سال‌ها تلاش و تجربه مؤلف بوده و مطالعه آن مي‌تواند در رسيدن به تشخيص صحيح بيماري‌هاي دامي، توسط علم پاتولوژي و همچنين سلامت گوشت مورد استفاده جامعه، کمک نمايد.

 

سه‌شنبه هر هفته، ما را با معرفي کتب منتشر شده اعضاي هيأت علمي دانشگاه ايلام همراهي کنيد.

 

                 روابط عمومي دانشگاه ايلام

آخرین اخبار

© تمامی حقوق این سایت برای دانشگاه ایلام محفوظ است

شما از نسخه قدیمی مرورگر خود استفاده می کنید و قادر به مشاهده صحیح این سایت نخواهید بود.
لطفاً مرورگر خود را به روز نمایید
دانلود آخرین نسخه مرورگرها