فراخوان ثبت نام تسهیلات اربعین ویژه دانشجویان دانشگاه ایلام

پیرو توافق صورت گرفته دفتر نهاد دانشگاهها با صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، جهت هماهنگی دریافت تسهیلات به استحضار می‌رسد:

1-دانشجویانی که بصورت کاروانی و با مجوز شورای فرهنگی دانشگاه قصد تشرف به زیارت عتبات عالیات در ایام اربعین سال جاری را دارند، مشمول دریافت این تسهیلات می‌باشند.

2- میزان تسهیلات اعطایی برای استان ایلام 20 میلیون ریال می‌باشد.

3-بانک عامل، بانک توسعه تعاون می باشد، لذا دانشجوی متقاضی می‌بایست ابتدا در بانک توسعه تعاون نسبت به افتتاح حساب اقدام و شماره حساب و شماره شبا اعلام نماید. لازم به ذکر است فرآیند دریافت تسهیلات به صورت الکترونیکی بدون نیاز به مراجعه حضوری به بانک صورت خواهد گرفت.

4-بازپرداخت اقساط 36 ماهه خواهد بود.

5-پرداخت تسهیلات فوق برای کلیه دانشجویان شاغل به تحصیل در دانشگاه‌های دولتی خواهد بود.

6-مهلت ثبت نام تا 27 مرداد خواهد بود.

7-لینک ثبت نام وام دانشجویی اربعین:  https://survey.porsline.ir/s/kzPVw6i