تیم مرکز رشد واحد‌های فناوری دانشگاه ایلام موفق به کسب مقام سوم رویداد بین اللمللی روشنای اربعین گردید

تیم مرکز رشد دانشگاه ایلام به سرگروهی ابراهیم احمدی فرد مدیر واحد فناور مستقر در مرکز رشد دانشگاه موفق به کسب رتبه سوم رویداد بین المللی نوآوری های اربعینی روشنا شد.

به گزارش روابط عمومی، این تیم با ایده سامانه زائران که مبتنی بر مانیتورینگ پارکینگ های مرزی بود، توانست در طی سه مرحله از بین 180 ایده به کسب مقام سومی رویدادبین المللی روشنای اربعین دست پیدا کند.

در این رویداد شرکت کنندگان در سه بخش به رقابت پرداختند که در پایان ایده سامانه زائران در قسمت اربعین شیرین موفق به کسب این عنوان گردید. ایده سامانه زائران ضمن مانیتورینگ پارکینگ های مرزی ایلام به کنترل تردد زائرین جهت جلوگیری از ازدحام عبور و مرور و راحتی زوار می پردازد.

گفتنی است این رویداد یکی از رقابت‌های زیر مجموعه طرح شهید بابایی بنیاد ملی نخبگان می باشد.

این گزارش حاکیست سومین رویداد بین‌المللی نوآوری‌های اربعینی روشنا توسط اندیشکده راهبردی اربعین، دانشگاه امام صادق (ع)، شتابدهنده فرهنگی-مذهبی و اجتماعی شفق، با حمایت معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی کشور، در قالب طرح شهید بابایی بنیاد ملی نخبگان، برگزار شد.

تيم مرکز رشد واحد‌هاي فناوري دانشگاه ايلام موفق به کسب مقام سوم رويداد بين اللمللي روشناي اربعين گرديد