تقدیر مدیرکل دفتر نظارت و ارزیابی سازمان امور دانشجویان از کارشناس دانشگاه ایلام

دکتر مجتبی شرانجانی مدیرکل دفتر نظارت و ارزیابی سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با اهدای لوحی از تلاش‌های خالصانه خانم زهرا قبادی کارشناس دفتر نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه ایلام به جهت دقت، نظم و پیگیری  مجدانه در فرایند تکمیل کاربرگ ارزیابی و ارسال اطلاعات و مستندات موردنیاز خدمات دانشجویی در سال تحصیلی 1400-1401 تقدیر بعمل آورد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در فرایند ارزیابی خدمات دانشجویی سال تحصیلی 1400-1401 از کارشناسان برتر دانشگاه‌های تهران، دانشگاه خوارزمی تهران، دانشگاه صنعت نفت، دانشگاه اردکان، دانشگاه الزهرا و دانشگاه ایلام تقدیر بعمل آمد.