برگزاری جلسه بررسی پیشنهادات تدوین طرح تحول نظام آموزشی دانشگاه ایلام

در این جلسه دکتر علی‌محمدی رئیس دانشگاه ایلام با ابراز رضایت از روند تدوین طرح تحول نظام آموزشی دانشگاه، ابراز امیدواری کرد در آینده نزدیک این طرح رونمایی شود.

در ادامه دکتر کوخایی زاده معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه توضیحاتی را در خصوص روند تدوین این طرح ارائه کرد و خاطرنشان نمود مجموعه همکاران اینجانب به صورت شبانه‌روزی، با دقت و حوصله، بهره‌گیری از تجارب دانشگاه‌های دیگر و احصا نظرات اساتید صاحب نظر دانشگاه، زحمات زیادی برای تدوین این طرح متقبل شده‌اند، که بر خود لازم می‌دانم از همه این عزیزان کمال سپاس و امتنان را داشته باشم.

در ادامه حاضرین چالش‌های پیش روی طرح تحول را مورد بحث و بررسی دادند و نظرات خود را در مورد تدوین طرح ارائه نمودند.