کارگاه آموزشی آشنایی با آیین‌نامه جدید پایه‌های استحقاقی اعضای هیات علمی برگزار شد

به همت معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه ایلام، کارگاه آموزشی آشنایی با آیین‌نامه جدید پایه‌های استحقاقی اعضای هیأت علمی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، در ابتدای این کارگاه، دکتر کوخایی زاده معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه ایلام ضمن تشکر از زحمات اعضای هیأت علمی در پیشبرد اهداف عالی دانشگاه، توضیحاتی را در خصوص فرآیند تصویب این آیین نامه در وزارت علوم و دانشگاه ایلام ارائه کرد و ابراز امیدواری نمود این آیین‌نامه بتواند جوابگوی انتظارات اساتید ارجمند باشد.

در ادامه دکتر عبدالحمید عزیزی مدیر امور پژوهش و فناوری دانشگاه و مدرس کارگاه، محتوای آیین‌نامه را به صورت مبسوط توضیح داد و در پایان به سوالات متعدد حاضرین پاسخهای لازم را ارائه کرد.