پیام تبریک رئیس دانشگاه ایلام به مناسبت سالروز آزادسازی مهران

دکتر علی‌محمدی رئیس دانشگاه ایلام با صدور پیامی، سالروز حماسه آزادسازی مهران در جریان عملیات کربلای یک را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، متن پیام دکتر علی‌محمدی به شرح ذیل است:

بسم الله الرحمن الرحیم

در جنگ تحمیلی دولت بعثی عراق علیه جمهوری اسلامی ایران، هدف آن بود، که ندای استقلال خواهی، آزادی‌خواهی و حق‌طلبی ملت ایران خاموش شود؛ اما رزمندگان اسلام با شهامت، ایثار، فداکاری، استقامت و اخلاص و با تکیه بر قدرت بی‌انتهای پروردگار متعال با نثار خون خود، حماسه‌ای ماندگاری همچون عملیات کربلای یک و آزادسازی مهران را رقم زدند و علاوه بر شکست اهداف شوم دشمنان، دل‌ امام امت و  ملت شریف ایران را شاد کردند.

نکوداشت حماسه 10 تیر  و آزادسازی مهران، پاسداشت حماسه غیورمردانی است، که در  لبیک به ندای امام امت و فرماندهی معظم کل قوا، حماسه آزادسازی مهران را خلق کردند.

اینجانب با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دوران دفاع مقدس و بویژه شهدای عملیات جاوید کربلای یک، سالروز حماسه آزادسازی مهران قهرمان را خدمت مردم غیور و شهیدپرور استان ایلام، خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران، جامعه فرهیخته دانشگاهی استان و اساتید، کارکنان و دانشجویان ارجمند دانشگاه ایلام تبریک و تهنیت عرض می‌نمایم.

طاهر علی‌محمدی

رئیس دانشگاه ایلام