کلنگ‌زنی پروژه مخرن یک هزار متر مکعبی آب شرب دانشگاه ایلام

آئین کلنگ‌زنی پروژه مخرن یک هزار متر مکعبی آب شرب دانشگاه ایلام با حضور دکتر احمدی معاون پشتیبانی و منابع انسانی دانشگاه، مهندس باقی معاون امور آب شرکت آب و فاضلاب استان ایلام و مهندس طهماسبی پور مدیر نظام فنی و اجرایی سازمان برنامه و بودجه استان صبح امروز برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی، در این مراسم دکتر احمدی معاون پشتیبانی و منابع انسانی دانشگاه ایلام با تشکر از معاونت عمرانی استانداری، سازمان برنامه و بودجه و شرکت آب و فاضلاب استان ایلام به جهت مساعدت جهت تأمین اعتبار و اجرای این پروژه، اظهار داشت: نظر به اینکه سیستم آب‌رسانی و مخازن آب دانشگاه ایلام با قدمت حدود 40 ساله؛ فرسوده هستند، با رایزنی‌های صورت گرفته و حمایت سازمان برنامه و بودجه، اصلاح و بهبود سیستم آب‌رسانی دانشگاه در دستور کار قرار گرفت و در گام اول ساخت مخزن 1000 متر مکعبی احداث می‌گردد و مورد بهره‌بردای قرار خواهد گرفت.

معاون پشتیبانی و منابع انسانی دانشگاه، افزود: این پروژه در شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان در سال گذشته با مبلغ 4 میلیارد و 700 میلیون تومان به تصویب رسید.

در ادامه مهندس باقی معاون توسعه و بهره‌برداری آبفای استان با بیان اینکه اعتبار این پروژه از محل اعتبارات بازسازی و اصلاح شبکه توزیع آب آشامیدنی شهری تخصیص پیدا می‌کند، ادامه داد: این پروژه توسط مجموعه آبفا استان اجرا خواهد شد.

مهندس باقی، افزود: این پروژه در راستای اجرای تفاهم‌ نامه‌های همکاری چندجانبه فی مابین دانشگاه ایلام و دستگاه‌های اجرای استان، در پیشبرد پروژه‌های عمرانی دولت در شهر ایلام اجرا می‌شود.

معاون توسعه و بهره‌برداری آبفای استان با بیان اینکه پروژه مخزن آب 1000 مترمکعبی، شامل احداث یک باب مخزن بتنی به حجم یکهزار مترمکعب و همچنین اجرای عملیات پاینپگ مخزن، احداث  حوضچه شیر آلات خروجی و خرید و نصب شیرآلات  است، گفت: تأمین آب مجموعه پردیس دانشگاه ایلام و ارائه خدمات پایدار از اهداف نهایی این پروژه است.

سپس مهندس طهماسبی پور مدیر نظام فنی و اجرایی سازمان برنامه و بودجه استان با بیان اینکه دانشگاه ایلام در توسعه استان ایلام نقش ویژه‌ای دارد، به نقش ویژه دانشگاهیان در  تولید علم و فناوری اشاره کرد و تأمین زیرساخت و فراهم نمودن تأسیسات زیربنایی را از اولویت‌های استان ذکر کردند.