برگزاری مراسم غبارویی و عطرافشانی مزار شهدای گمنام دانشگاه ایلام

به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه و با همکاری پایگاه مقاومت اداری کارکنان و همزمان با هفته دفاع مقدس و آغاز سال تحصیلی، مراسم غبارویی و عطرافشانی مزار شهدای گمنام دانشگاه ایلام با حضور دکتر علی‌محمدی رئیس دانشگاه، حجت‌الاسلام و المسلمین یعقوبی معاون دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، اعضای هیأت رئیسه و جمعی از اساتید و کارکنان بعد از نماز ظهر و عصر امروز برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی، حجت‌الاسلام و المسلمین یعقوبی معاون دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه در جمع شرکت‌کنندگان در این مراسم معنوی با بیان اینکه دفاع مقدس مظهر عزت و اقتدار ملت ایران در مواجهه با ابرقدرت‌های شرق و غرب است، یادآور شد رزمندگان اسلام که پرورش یافتگان مکتب اهل بیت علیهم‌السلام بودند با حداقل امکانات بر ارتش تا بن دندان مسلح بعثی غلبه کردند و مانع تحقق اهداف شوم دشمنان شدند.

حجت‌الاسلام و المسلمین یعقوبی با بیان اینکه باید در تحلیل حقاقیق جنگ تحمیلی در دام تحلیل‌های نادرست دشمنان ملت ایران نیفتاد، تأکید کرد، بهترین گزاره برای تحلیل حماسه دفاع مقدس، تبیین دقیق مقام معظم رهبری است، آنجا که معظم له فرموده است:

?- یکی از زاویه‌ی آن چیزی است که از آن دفاع می‌شود چون بحث دفاع مقدس است از چی دفاع می‌کردیم ما؟

?- یکی از این زاویه است که این دفاع در مقابل چه کسی انجام می‌گرفت، چه کسی هجوم کرده بود که لازم بود دفاع صورت بگیرد؟

?- زاویه‌ی سوم این است که این دفاع به وسیله‌ی چه کسانی انجام گرفت؟

?- زاویه چهارم این است که آثار و دستاوردهای این دفاع چه بود؟

معاون دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه خواستار شناخت ارزش‌های دوران دفاع مقدس توسط دانشجویان شد و ابراز امیدواری کرد بستر لازم برای انتقال این مفاهیم به نسل جوان فراهم گردد.