مرکز بهداشت و درمان دانشگاه ایلام عنوان نمونه کشوری دانشگاه‌های سطح 3 کشور را کسب کرد

مرکز بهداشت و درمان دانشگاه ایلام عنوان مرکز بهداشت و درمان نمونه کشوری دانشگاه‌های سطح 3 را در ارزیابی عملکرد سال1401 کسب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در دومین گردهمایی مشترک مدیران مراکز بهداشت و درمان و مراکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه‌های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری که در تاریخ 7 لغایت 10 شهریور ماه 1402 به میزبانی دانشگاه شهرکرد برگزار گردید، مرکز بهداشت و درمان دانشگاه ایلام بر اساس ارزیابی سال 1401 دانشگاه‌های سطح 3 کشور،  عنوان نمونه کشوری را کسب کرد.

بنا به این گزارش: سرکار خانم طیبه عطابیگی، رئیس مرکز مشاوره، سلامت و سبک زندگی دانشگاه ایلام با حضور در این گردهمایی لوح و تندیس مرکز بهداشت و درمان نمونه کشوری را از جناب آقای دکتر ابراهیم نعیمی، مدیرکل دفتر مشاوره، سلامت و سبک زندگی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری دریافت نمود.

.