برگزاری مراسم جشن امیران قافله عشق در دانشگاه ایلام

به همت هیأت حضرت علی اکبر (ع)، کانون مهدویت و کانون نماز و مناسبت‌ها، مراسم جشن امیران قافله عشق شامگاه شنبه 6 اسفند ماه در محل سالن آیت الله حیدری برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی، در این مراسم حجت‌الاسلام و المسلمین مهدوی راد مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری با بیان اینکه پیام قیام امام حسین (ع) و یاران وفادارش با تدابیر ماهرانه امام سجاد (ع) به سطح جامعه منتقل شد، گفت: علیرغم فشار سنگین حکومت طاغوتی و تمام محدودیتهایی که بر امام سجاد (ع) تحمیل شد، اما حضرت تشیع را با محوریت قیام عاشورا از بحران عبور داد.

حجت‌الاسلام و المسلمین مهدوی راد با بیان اینکه صحیفه سجادیه به عنوان خلاصه‌ای از تفکرات ناب اهل بیت علیهم‌الاسلام، گنجی گرانبها برای تقویت مبانی فکری نسل جدید است، اظهار داشت: باید تلاش کنیم برای درهم شکستن جنگ ترکیبی، مبانی معرفتی صحیفه سجادیه را به نسل جوان منتقل کنیم.

یاد آور می‌شود: مولودی خوانی، برگزاری مسابقه و اهدای جوایز  جزو برنامه‌های این مراسم بود.

همچنین مراسم عقد آقای محمد امیر کرمی و خانم زهرا حاجی بیگی از دانشجویان فعال فرهنگی دانشگاه ایلام در این مراسم معنوی برگزار گردید.