برگزاری مراسم جشن امیران قافله عشق در دانشگاه ایلام

به همت هيأت حضرت علي اکبر (ع)، کانون مهدويت و کانون نماز و مناسبت‌ها، مراسم جشن اميران قافله عشق شامگاه شنبه 6 اسفند ماه در محل سالن آيت الله حيدري برگزار گرديد.

به گزارش روابط عمومي، در اين مراسم حجت‌الاسلام و المسلمين مهدوي راد مسئول دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري با بيان اينکه پيام قيام امام حسين (ع) و ياران وفادارش با تدابير ماهرانه امام سجاد (ع) به سطح جامعه منتقل شد، گفت: عليرغم فشار سنگين حکومت طاغوتي و تمام محدوديتهايي که بر امام سجاد (ع) تحميل شد، اما حضرت تشيع را با محوريت قيام عاشورا از بحران عبور داد.

حجت‌الاسلام و المسلمين مهدوي راد با بيان اينکه صحيفه سجاديه به عنوان خلاصه‌اي از تفکرات ناب اهل بيت عليهم‌الاسلام، گنجي گرانبها براي تقويت مباني فکري نسل جديد است، اظهار داشت: بايد تلاش کنيم براي درهم شکستن جنگ ترکيبي، مباني معرفتي صحيفه سجاديه را به نسل جوان منتقل کنيم.

ياد آور مي‌شود: مولودي خواني، برگزاري مسابقه و اهداي جوايز  جزو برنامه‌هاي اين مراسم بود.

همچنين مراسم عقد آقاي محمد امير کرمي و خانم زهرا حاجي بيگي از دانشجويان فعال فرهنگي دانشگاه ايلام در اين مراسم معنوي برگزار گرديد.