کارگاه آموزشی طرح تدریس با جهت گیری الهی در دانشگاه ایلام برگزار گردید

کارگاه آموزشی طرح تدریس با جهت گیری الهی با تدریس حجت‌الاسلام و المسلمین حر زاده معاون آموزشی دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، عصر دیروز در محل سالن فرزانگان دانشگاه ایلام برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی، حجت‌الاسلام و المسلمین  حر زاده در این کارگاه با بیان اینکه استاد دانشگاه علاوه بر آموزش نقش بسیار مهمی در تربیت دانشجو دارد، اظهار داشت: یکی از رسالت‌های مهم اساتید این است، که تعهد به مبانی و تعالیم دینی را به دانشجو آموزش دهد و آن را در سطح دانشگاه تقویت کند، زیرا اگر جهت‌گیری الهی، فرهنگی در دروس دانشگاهی تقویت شود خود به خود، تعالیم دینی در سطح دانشگاه‌ها گسترش می‌یابد و دانشگاه به سمت دانشگاه اسلامی حرکت می‌کند.

وی افزود: ارزش و اهمیت علم و دانش و پرداختن به تحصیل بر کسی پوشیده نیست، امّا آنچه در خاطر دانشجویان باقی می‌ماند موضوعات اخلاقی و نکات انسان‌ساز است، که در این راستا اساتید می‌توانند با بهره‌گیری از روش تدریس با جهت‌گیری اسلامی در کنار آموزش نقش مؤثری در تربیت دینی و اخلاقی دانشجویان داشته باشند.

معاون آموزشی دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها با اشاره به بیان اینکه تدریس با جهت‌گیری الهی در رشته‌های علوم انسانی با سایر رشته‌ها متفاوت است، تصریح کرد: در تدریس با جهت گیری الهی استاد می‌بایست علاوه بر آموزش مباحث تخصصی، مبانی تعهد به دین و اخلاق را با استفاده از روش‌های تدریسی، همچون: توجه به فاعل حقیق (خدا)، گفتمان الهی و گریز، به دانشجویان منتقل کنند.

حجت‌الاسلام و المسلمین حر زاده، یادآور شد: اگر اساتید محتوای کتاب‌های درسی را در فضایی خداباورانه تدریس کنند و به درس خود رنگ و بوی معنوی دهند، یقیناً به رسالت اصلی خود یعنی آموزش و تربیت دست یافته است و به خودی خود قدم چشم‌گیری در راستای گسترش تعالیم دینی در سطح دانشگاه برداشته‌ است.