کارگاه آموزشی طرح تدریس با جهت گیری الهی در دانشگاه ایلام برگزار گردید

کارگاه آموزشي طرح تدريس با جهت گيري الهي با تدريس حجت‌الاسلام و المسلمين حر زاده معاون آموزشي دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه‌ها، عصر ديروز در محل سالن فرزانگان دانشگاه ايلام برگزار گرديد.

به گزارش روابط عمومي، حجت‌الاسلام و المسلمين  حر زاده در اين کارگاه با بيان اينکه استاد دانشگاه علاوه بر آموزش نقش بسيار مهمي در تربيت دانشجو دارد، اظهار داشت: يکي از رسالت‌هاي مهم اساتيد اين است، که تعهد به مباني و تعاليم ديني را به دانشجو آموزش دهد و آن را در سطح دانشگاه تقويت کند، زيرا اگر جهت‌گيري الهي، فرهنگي در دروس دانشگاهي تقويت شود خود به خود، تعاليم ديني در سطح دانشگاه‌ها گسترش مي‌يابد و دانشگاه به سمت دانشگاه اسلامي حرکت مي‌کند.

وي افزود: ارزش و اهميت علم و دانش و پرداختن به تحصيل بر کسي پوشيده نيست، امّا آنچه در خاطر دانشجويان باقي مي‌ماند موضوعات اخلاقي و نکات انسان‌ساز است، که در اين راستا اساتيد مي‌توانند با بهره‌گيري از روش تدريس با جهت‌گيري اسلامي در کنار آموزش نقش مؤثري در تربيت ديني و اخلاقي دانشجويان داشته باشند.

معاون آموزشي دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه‌ها با اشاره به بيان اينکه تدريس با جهت‌گيري الهي در رشته‌هاي علوم انساني با ساير رشته‌ها متفاوت است، تصريح کرد: در تدريس با جهت گيري الهي استاد مي‌بايست علاوه بر آموزش مباحث تخصصي، مباني تعهد به دين و اخلاق را با استفاده از روش‌هاي تدريسي، همچون: توجه به فاعل حقيق (خدا)، گفتمان الهي و گريز، به دانشجويان منتقل کنند.

حجت‌الاسلام و المسلمين حر زاده، يادآور شد: اگر اساتيد محتواي کتاب‌هاي درسي را در فضايي خداباورانه تدريس کنند و به درس خود رنگ و بوي معنوي دهند، يقيناً به رسالت اصلي خود يعني آموزش و تربيت دست يافته است و به خودي خود قدم چشم‌گيري در راستاي گسترش تعاليم ديني در سطح دانشگاه برداشته‌ است.