تقدیر دکتر علی محمدی رئیس دانشگاه ایلام از خادمان موکب اهل تسنن واقع در پایانه مرزی مهران - تکمیلی

دکتر علی‌محمدی رئیس دانشگاه ایلام عصر دیروز به همراه اعضای هیأت رئیسه دانشگاه در موکب اهل تسنن واقع در پایانه مرزی مهران حضور یافت و از ‌تلاش‌های خالصانه و شبانه‌روزی این عزیزان تقدیر بعمل آورد.

به گزارش روابط عمومی، دکتر علی‌محمدی پیام اربعین را فراخوان به وحدت و تقریب همه مسلمانان دانست و خاطرنشان کرد: مسلمانان به واسطه توطئه‌های استکبار و صهیونیسم، اکنون با چالش‌های مختلفی روبرو هستند، که مقابله با آنها مستلزم رسیدن همه مسلمانان به فهم مشترک و حرکت در مسیر وحدت اسلامی است.

رئیس دانشگاه ایلام با بیان اینکه بزرگداشت اربعین سیدالشهدا علیه‌السلام، پاسداشت عدالتخواهی، ظلم‌ستیزی، حق‌طلبی و دفاع از اسلام راستین است، گفت: اربعین مظهر اقتدار اسلام و مسلمانان در عصری است، که استکبار با تمام توان به دنبال تضعیف معنویت و حاکم کردن ارزش‌های غربی است، لذا حضور برادران اهل تسنن در خدمات‌رسانی به زائرین اربعین، جلوه‌ای از این فهم مشترک برای نشان دادن عظمت اسلام و شکست توطئه‌های دشمن است.