تقدیر دکتر علی محمدی رئیس دانشگاه ایلام از خادمان موکب اهل تسنن واقع در پایانه مرزی مهران - تکمیلی

دکتر علي‌محمدي رئيس دانشگاه ايلام عصر ديروز به همراه اعضاي هيأت رئيسه دانشگاه در موکب اهل تسنن واقع در پايانه مرزي مهران حضور يافت و از ‌تلاش‌هاي خالصانه و شبانه‌روزي اين عزيزان تقدير بعمل آورد.

به گزارش روابط عمومي، دکتر علي‌محمدي پيام اربعين را فراخوان به وحدت و تقريب همه مسلمانان دانست و خاطرنشان کرد: مسلمانان به واسطه توطئه‌هاي استکبار و صهيونيسم، اکنون با چالش‌هاي مختلفي روبرو هستند، که مقابله با آنها مستلزم رسيدن همه مسلمانان به فهم مشترک و حرکت در مسير وحدت اسلامي است.

رئيس دانشگاه ايلام با بيان اينکه بزرگداشت اربعين سيدالشهدا عليه‌السلام، پاسداشت عدالتخواهي، ظلم‌ستيزي، حق‌طلبي و دفاع از اسلام راستين است، گفت: اربعين مظهر اقتدار اسلام و مسلمانان در عصري است، که استکبار با تمام توان به دنبال تضعيف معنويت و حاکم کردن ارزش‌هاي غربي است، لذا حضور برادران اهل تسنن در خدمات‌رساني به زائرين اربعين، جلوه‌اي از اين فهم مشترک براي نشان دادن عظمت اسلام و شکست توطئه‌هاي دشمن است.