نرخ غذا و اجاره بهای خوابگاه‌ ها در سال تحصیلی جدید اعلام شد

دکتر مجید میراب بالو مدیر امور دانشجویی دانشگاه ایلام درباره نرخ جدید تغذیه دانشجویی در سال تحصیلی 1401-1402 گفت: نرخ صبحانه 30 هزار ریال، نرخ غذاهای متوسط هزینه ناهار و شام 40 هزار ریال و غذاهای پرهزینه نیز 60 ریال تعیین شده است که برای دانشجویان سنواتی، مهمان و شبانه تا 3 برابر این نرخ محاسبه خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی، دکتر میراب بالو با اشاره به نرخ اجاره بهای خوابگاه‌های دانشجویی در سال تحصیلی جدید، اظهار داشت: بر اساس ابلاغ جدید صندوق رفاه دانشجویان، نرخ اجاره بهای خوابگاه‌های دانشجویی نسبت به سال قبل افزایش 25 درصدی دارد، که بیشترین نرخ اجاره بها در سال تحصیلی جدید به 163 هزار تومان افزایش یافته است. در جدول زیر نرخ اجاره بهای خوابگاه ها در سال تحصیلی جدید نشان داده شده است، که بر این اساس نرخ اجاره بهاء در هر نیمسال به صورت ترمی (چهار و نیم ماهه) محاسبه می گردد. همچنین نرخ اجاره بهای دانشجویان سنواتی (در صورت اسکان در خوابگاه ها) به صورت جداگانه و بر اساس دستورالعمل اجاره بهاء محاسبه خواهد شد. دانشجویان موظفند پس از اسکان در خوابگاه به مدت دو هفته نسبت به پرداخت اجاره بهاء اقدام نمایند تا شامل 10 درصد جریمه نگردند.

نرخ غذا و اجاره بهاي خوابگاه‌ ها در سال تحصيلي جديد اعلام شد