نرخ غذا و اجاره بهای خوابگاه‌ ها در سال تحصیلی جدید اعلام شد

دکتر مجيد ميراب بالو مدير امور دانشجويي دانشگاه ايلام درباره نرخ جديد تغذيه دانشجويي در سال تحصيلي 1401-1402 گفت: نرخ صبحانه 30 هزار ريال، نرخ غذاهاي متوسط هزينه ناهار و شام 40 هزار ريال و غذاهاي پرهزينه نيز 60 ريال تعيين شده است که براي دانشجويان سنواتي، مهمان و شبانه تا 3 برابر اين نرخ محاسبه خواهد شد.

به گزارش روابط عمومي، دکتر ميراب بالو با اشاره به نرخ اجاره بهاي خوابگاه‌هاي دانشجويي در سال تحصيلي جديد، اظهار داشت: بر اساس ابلاغ جديد صندوق رفاه دانشجويان، نرخ اجاره بهاي خوابگاه‌هاي دانشجويي نسبت به سال قبل افزايش 25 درصدي دارد، که بيشترين نرخ اجاره بها در سال تحصيلي جديد به 163 هزار تومان افزايش يافته است. در جدول زير نرخ اجاره بهاي خوابگاه ها در سال تحصيلي جديد نشان داده شده است، که بر اين اساس نرخ اجاره بهاء در هر نيمسال به صورت ترمي (چهار و نيم ماهه) محاسبه مي گردد. همچنين نرخ اجاره بهاي دانشجويان سنواتي (در صورت اسکان در خوابگاه ها) به صورت جداگانه و بر اساس دستورالعمل اجاره بهاء محاسبه خواهد شد. دانشجويان موظفند پس از اسکان در خوابگاه به مدت دو هفته نسبت به پرداخت اجاره بهاء اقدام نمايند تا شامل 10 درصد جريمه نگردند.