برگزاری مراسم تقدیر از خادمان موکب شهدای هسته ای دانشگاه ایلام و وزارت عتف

مراسم تقدیر از خادمان موکب شهدای هسته‌ای دانشگاه ایلام و وزارت عتف با حضور دکتر علی‌محمدی رئیس دانشگاه، حجت‌الاسلام و المسلمین مهدوی راد مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و اعضای هیأت رئیسه، صبح دیروز در محل سالن فرزنگان برگزار گردید.
  به گزارش روابط عمومی، در این مراسم دکتر علی محمدی رئیس دانشگاه ایلام با تقدیر از زحمات ارزشمند خادمان موکب ‌شهدای هسته‌ای دانشگاه ایلام و وزارت عتف، یادآور شد: برای کسب معنویت و رسیدن به مدارج بالای علمی و معنوی، ارتباط با اهل بیت علیهم‌السلام به لحاظ ذهنی و و رفتاری حائز اهمیت است.
دکتر علی محمدی با بیان اینکه طبق آیه 56 سوره ذاریات: «ما خَلَقْتُ الْجِنَّ وَ الْإِنْسَ إِلّا لِیَعْبُدُونِ» «من جنّ و انس را نیافریدم جز براى اینکه‌ مرا پرستش‌ کنند [و از این راه تکامل یابند و به من نزدیک شوند]»، هدف خلقت انسان عبودیت خداوند است، اظهار داشت: عبادت خدا فقط در نماز، روزه و مسائل واجب گنجانده نشده است، بلکه کل فعالیت‌های انسان اگر با نیت قرب خداوند انجام گیرد، عبادت است.
رئیس دانشگاه ایلام، یادآور شد: اگر در محیط کار در جهت خدمت به مردم و ارتقاء سازمان اداری گام برداریم، تمام خدمات ما عبادت است و مورد رضایت خداوند قرار خواهد گرفت.
دکتر علی‌محمدی با بیان اینکه خدمات رسانی موکب شهدای هسته‌ای دانشگاه ایلام و وزارت عتف مورد تقدیر مقامات عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری قرار گرفت، یادآور شد: جمع زیادی از اعضای هیأت علمی و کارکنان و دانشجویان دانشگاه ایلام بصورت شبانه روزی به زائرین اربعین حسینی (ع) خدمات رسانی کردند، که قدردان همه زحمات آنها هستم و سلامتی، سربلندی و عزت این عزیزان را از درگاه خداوند متعال خواهانم.
رئیس دانشگاه ایلام با بیان اینکه اهل بیت علیهم السلام واسطه فیض الهی هستند، گفت: خدمات رسانی به زائرین اربعین و جلب محبت امام حسین (ع) قطعاً به مدارج بالای معرفتی خواهد رساند.