برگزاری مراسم تقدیر از خادمان موکب شهدای هسته ای دانشگاه ایلام و وزارت عتف

مراسم تقدير از خادمان موکب شهداي هسته‌اي دانشگاه ايلام و وزارت عتف با حضور دکتر علي‌محمدي رئيس دانشگاه، حجت‌الاسلام و المسلمين مهدوي راد مسئول دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه و اعضاي هيأت رئيسه، صبح ديروز در محل سالن فرزنگان برگزار گرديد.
  به گزارش روابط عمومي، در اين مراسم دکتر علي محمدي رئيس دانشگاه ايلام با تقدير از زحمات ارزشمند خادمان موکب ‌شهداي هسته‌اي دانشگاه ايلام و وزارت عتف، يادآور شد: براي کسب معنويت و رسيدن به مدارج بالاي علمي و معنوي، ارتباط با اهل بيت عليهم‌السلام به لحاظ ذهني و و رفتاري حائز اهميت است.
دکتر علي محمدي با بيان اينکه طبق آيه 56 سوره ذاريات: «ما خَلَقْتُ الْجِنَّ وَ الْإِنْسَ إِلّا لِيَعْبُدُونِ» «من جنّ و انس را نيافريدم جز براى اينكه‌ مرا پرستش‌ كنند [و از اين راه تكامل يابند و به من نزديك شوند]»، هدف خلقت انسان عبوديت خداوند است، اظهار داشت: عبادت خدا فقط در نماز، روزه و مسائل واجب گنجانده نشده است، بلکه کل فعاليت‌هاي انسان اگر با نيت قرب خداوند انجام گيرد، عبادت است.
رئيس دانشگاه ايلام، يادآور شد: اگر در محيط کار در جهت خدمت به مردم و ارتقاء سازمان اداري گام برداريم، تمام خدمات ما عبادت است و مورد رضايت خداوند قرار خواهد گرفت.
دکتر علي‌محمدي با بيان اينکه خدمات رساني موکب شهداي هسته‌اي دانشگاه ايلام و وزارت عتف مورد تقدير مقامات عالي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري قرار گرفت، يادآور شد: جمع زيادي از اعضاي هيأت علمي و کارکنان و دانشجويان دانشگاه ايلام بصورت شبانه روزي به زائرين اربعين حسيني (ع) خدمات رساني کردند، که قدردان همه زحمات آنها هستم و سلامتي، سربلندي و عزت اين عزيزان را از درگاه خداوند متعال خواهانم.
رئيس دانشگاه ايلام با بيان اينکه اهل بيت عليهم السلام واسطه فيض الهي هستند، گفت: خدمات رساني به زائرين اربعين و جلب محبت امام حسين (ع) قطعاً به مدارج بالاي معرفتي خواهد رساند.