دیدار صمیمی اعضای انجمن علمی دانشجویی جامعه‌شناسی با کودکان و سالمندان تحت پوشش بهزیستی ایلام

با حمایت دکتر پیمان صالحی رئیس دانشکده ادبیات و علوم انسانی، اعضای انجمن علمی دانشجویی جامعه شناسی؛ صبح دیروز از شیر خوارگاه و سرای سالمندان شهر ایلام بازدید بعمل آوردند.

به گزارش روابط عمومی، در این برنامه که با همکاری اداره کل بهزیستی استان ایلام انجام شد، اعضای انجمن علمی جامعه‌شناسی ضمن تقدیر و تشکر از مجموعه عوامل این دو مرکز، با کودکان و سالمندان مستقر در آنها به صورت صمیمانه دیدار کردند و هدایایی را تقدیم آنان نمودند.

بنا به این گزارش: اعضای انجمن علمی دانشجویی جامعه‌شناسی سپس در دفتر دکتر سپیدنامه مدیر گروه آموزشی جامه شناسی و مطالعات فرهنگی حضور یافتند و در خصوص مشاهدات میدانی به بحث و تبادل نظر پرداختند.