دیدار صمیمی اعضای انجمن علمی دانشجویی جامعه‌شناسی با کودکان و سالمندان تحت پوشش بهزیستی ایلام

ديدار صميمي اعضاي انجمن علمي دانشجويي جامعه‌شناسي با کودکان و سالمندان تحت پوشش بهزيستي ايلام

با حمايت دکتر پيمان صالحي رئيس دانشکده ادبيات و علوم انساني، اعضاي انجمن علمي دانشجويي جامعه شناسي؛ صبح ديروز از شير خوارگاه و سراي سالمندان شهر ايلام بازديد بعمل آوردند.

به گزارش روابط عمومي، در اين برنامه که با همکاري اداره کل بهزيستي استان ايلام انجام شد، اعضاي انجمن علمي جامعه‌شناسي ضمن تقدير و تشکر از مجموعه عوامل اين دو مرکز، با کودکان و سالمندان مستقر در آنها به صورت صميمانه ديدار کردند و هدايايي را تقديم آنان نمودند.

بنا به اين گزارش: اعضاي انجمن علمي دانشجويي جامعه‌شناسي سپس در دفتر دکتر سپيدنامه مدير گروه آموزشي جامه شناسي و مطالعات فرهنگي حضور يافتند و در خصوص مشاهدات ميداني به بحث و تبادل نظر پرداختند.