نایب قهرمانی تیم مینی فوتبال دانشجویان بین الملل دانشگاه ایلام در المپیاد فرهنگی - ورزشی دانشجویان خارجی کشور

تیم مینی فوتبال دانشجویان بین الملل دانشگاه ایلام توانست در اولین المپیاد فرهنگی - ورزشی دانشجویان بین‌الملل دانشگاه‌های سراسر کشور، که در مازندران در حال اجرا است، از بین 18 دانشگاه مطرح کشور با اقتدار به مرحله نهایی راه یابد و به عنوان نایب قهرمانی دست یافت.

مربیگری این تیم را آقای جعفر زرگوش بر عهده داشت.

روابط عمومی دانشگاه ایلام، این موفقیت ارزشمند را خدمت جامعه بزرگ دانشگاه ایلام، مدیریت و کارکنان دفتر همکاری‌های علمی و بین المللی، مربیان و بازیکنان این تیم تبریک عرض می‌نماید.

نايب قهرماني تيم ميني فوتبال دانشجويان بين الملل دانشگاه ايلام در  المپياد فرهنگي  - ورزشي دانشجويان خارجي کشور