نایب قهرمانی تیم مینی فوتبال دانشجویان بین الملل دانشگاه ایلام در المپیاد فرهنگی - ورزشی دانشجویان خارجی کشور

نايب قهرماني تيم ميني فوتبال دانشجويان بين الملل دانشگاه ايلام در  المپياد فرهنگي  - ورزشي دانشجويان خارجي کشور

تيم ميني فوتبال دانشجويان بين الملل دانشگاه ايلام توانست در اولين المپياد فرهنگي - ورزشي دانشجويان بين‌الملل دانشگاه‌هاي سراسر کشور، که در مازندران در حال اجرا است، از بين 18 دانشگاه مطرح کشور با اقتدار به مرحله نهايي راه يابد و به عنوان نايب قهرماني دست يافت.

مربيگري اين تيم را آقاي جعفر زرگوش بر عهده داشت.

روابط عمومي دانشگاه ايلام، اين موفقيت ارزشمند را خدمت جامعه بزرگ دانشگاه ايلام، مديريت و کارکنان دفتر همکاري‌هاي علمي و بين المللي، مربيان و بازيکنان اين تيم تبريک عرض مي‌نمايد.