بازدید اعضای انجمن علمی دانشجویی دانشگاه ایلام از قلعه والی ایلام

با هماهنگی و برنامه‌ریزی انجمن علمی دانشجویی جامعه شناسی، جمعی از دانشجویان رشته جامعه شناسی صبح دیروز از قلعه والی شهر ایلام بازدید بعمل آوردند.
   به گزارش روابط عمومی، در این برنامه دکتر سپید نامه مدیر گروه آموزشی جامعه شناسی و مطالعات فرهنگی و استاد مشاور انجمن علمی دانشجویی جامعه شناسی توضیحاتی را درباه این مکان تاریخی ارائه داد و تأکید کرد با تمام توان از برنامه‌های انجمن علمی دانشجویی جامعه‌شناسی حمایت خواهیم کرد.
در ادامه  آقای اشکان بهادری دبیر انجمن علمی دانشجویی جامعه شناسی با بیان دانشجویان در دانشگاه علاوه بر آموزش باید به امور فرهنگی و فوق برنامه توجه جدی داشته باشند، گفت: در تلاشیم با اجرای برنامه‌های متنوع فرهنگی و تفریحی، علاوه بر ایجاد شور و نشاط در دانشگاه، دانشجویان را با تاریخ و فرهنگ ایران اسلامی آشنا کنیم.