بازدید اعضای انجمن علمی دانشجویی دانشگاه ایلام از قلعه والی ایلام

با هماهنگي و برنامه‌ريزي انجمن علمي دانشجويي جامعه شناسي، جمعي از دانشجويان رشته جامعه شناسي صبح ديروز از قلعه والي شهر ايلام بازديد بعمل آوردند.
   به گزارش روابط عمومي، در اين برنامه دکتر سپيد نامه مدير گروه آموزشي جامعه شناسي و مطالعات فرهنگي و استاد مشاور انجمن علمي دانشجويي جامعه شناسي توضيحاتي را درباه اين مکان تاريخي ارائه داد و تأکيد کرد با تمام توان از برنامه‌هاي انجمن علمي دانشجويي جامعه‌شناسي حمايت خواهيم کرد.
در ادامه  آقاي اشکان بهادري دبير انجمن علمي دانشجويي جامعه شناسي با بيان دانشجويان در دانشگاه علاوه بر آموزش بايد به امور فرهنگي و فوق برنامه توجه جدي داشته باشند، گفت: در تلاشيم با اجراي برنامه‌هاي متنوع فرهنگي و تفريحي، علاوه بر ايجاد شور و نشاط در دانشگاه، دانشجويان را با تاريخ و فرهنگ ايران اسلامي آشنا کنيم.