بیانیه روابط عمومی دانشگاه ایلام در محکومیت توهین نشریه فرانسوی به ساحت مقام معظم رهبری و مرجعیت شیعه

بسم الله الرحمن الرحیم

بعد از شکست پروژه پیچیده و مرموز اغتشاشات اخیر کشور، که مورد حمایت بی‌سابقه قدرت‌ها و صهیونیسم جهانی بود، در کشور فرانسه که ادعای آزادی بیان دارد و در طول چند سال اخیر به شکل‌های مختلف به مقدسات مسلمانان جسارت کرده است، این بار به جایگاه مرجعیت و رهبری شیعه اهانت صورت گرفت.

اربابان صهیونیسم و سیاست‌مداران این کشور استعمارگر بدانند، با این اقدامات مذبوحانه و وقیحانه به اهداف شوم خود نخواهند رسید و فقط بر نفرت مسلمانان و آزادیخواهان جهان نسبت به آنان افزوده خواهد شد.

روابط عمومی دانشگاه ایلام، با اعلام انزجار از این اقدام بی‌شرمانه و محکومیت شدید آن، خواهان برخورد قاطع دستگاه دیپلماسی با این رویه دولت فرانسه در توهین به مقدسات مسلمانان و شیعیان می‌باشد.

از درگاه خداوند متعال فزونی عزت و اقتدار اسلام و مسلمانان، مرجعیت شیعه و رهبر معظم انقلاب اسلامی و رسوایی و ذلت دشمنان اسلام و ولایت را خواستاریم.

روابط عمومی دانشگاه ایلام

بيانيه روابط عمومي دانشگاه ايلام در محکوميت توهين نشريه فرانسوي به ساحت مقام معظم رهبري و مرجعيت شيعه